Hali Bezzeg az én kis magyar hazámban nem így működnek a dolgok itt van amikor azért nemvesznek fel valahova dolgozni mert vakvezetőkutyád van. De nemis részletezném szóval röviden csak anyi hogy itt megint csak a link semmirevaló magyar rongyos társadalom aki nemképes elfogadni a segitőkutyás embereket az egyik haveromat kiküldték a tescoból és állítólag egy nem kiszivárogtatott hír szerint tizenöt millíóforintos kártérítést kapott de ezt csak az egyik ujság írta mert amivel jobban foglalkoztak az csak ötszáz ezerforintot vallot be a lényeg az hogy háromszor kiküldték a tescóból perre került az ügy és képzeld még a tisztifőorvosis tévedet az ántsz is mert nekik ebbe nincs beleszólásuk mert ezek segitőkutyák és munkakutyák és ápoltak énis mindennap kifésülöma szőrét meg ijesmi na szóval az ántsz és az orvos is jólbeszopta mert őket is megbüntették éppen ma nagyon csodálkoztam hogy nemküldtekkk ki a korházból mert a haveromat elkísértem és ezután még beültünka sugárüzletköszpont cukrázdájában és onnan sem kűldtek ki minket bár próbálták meg vólna attamvolna nekik még volt aki megis símogatta na majd még írjá valamit csövi Örvájn a becenevem ahogyan a haverjjaim hívnak.
Krekács Ervin