#10960 | TibiFeri | 2009-04-17 18:20:38 | 530 hozzászólás Válasz
Halo

Igazat adok neked mert én is Ausztriaban élek linzben ami ép idé kulturalhausplatz vagymi 2009 Linz meg lehet nézni és jövőre a kis szölővárosom Pécs 2010 kultur.... és bemehetek barhol kutyaval !! Épp ma volt ugyatott a kis pipis (a kutyam) a lépházba ugatott és kijött a mama na mondom most biztos... es hozott neki kutyaeledelt kis jutalomfalatkát és tök sokszot volt mát ilyen itt a barátnőmmel is hogy pozitívan áltak hozzank és mindenki jókedvű na jó 80% kb az embereknek. mosolyognak az utcan meloba főtyürésznek stb. nem olyanok mint otthon!!

Van sünös sztorim is nagyonkemény marc 15. utáni héten mentőnk haza hun főldre sporon felé .... nagy dugó azt hittün baleset 20 perc alva mire kiderőlt hogy felpalyas tőntetest tartanak a helyiek es tőntettek persze a kocsiba karpatia szolt es a kezem kint volt hogy veletek vagyunk !!!!! na mondom vegre valami am a tüntetök vegen 15 fös rendör kupac :) ablak lent SÜN finoman beköptem nekik a csajom mondta hogy nevettek :) 50 m körforgalom mire mar sziranazva tolja le a dugot mögöttem a rendör es megalit a csajom kerdezi azert mert SÜNöztel ? Hat persze :) Nem akarom reszletezni de minden rendbe volt van joksim forgalmi biztositasom casco ami nem tartozik ra de mind1 elsösegejdobozom amit mar a kezembe latta mar mondta hogy nem jó tehat nem reszletezem de fel FEL LETTEM JELENTVE :) ennyi MEG LETTEM FÉLEMLÍTVE !

Tanúság :

- MARADJ CSENDBEN
- VISELJ EL MINDENT, BÁRMIT
- ALÁZATRA MINDÍG LEGYÉL KÉSZ
- NEMZETI ÜNNEPEKEN MARADJ OTTHON BEZAKOZVA

Nem élnek meg az emberek minimumon van a nemzet évek óta !

Rendörseg az bizony van ! Külföldön ennyi nagyhasú rendört nem is latsz meg töpszlit sem :) ......

Heil Mein Gyurcsány Führer

Válasz KrekacsErvin #10959 számú hozzászólására