#10959 | KrekacsErvin | 2009-04-17 05:31:57 | 7 hozzászólás Válasz
Csövi nagyon jól tudom hogy békés tüntetéssel lószartsem érünk el és aztis hogy ez csak a lemondás meg az új kormán yalakítás megint csak a hüjék be etetésére vólt jó mert ez semmi csak lácat kelés vagy valami jijesmi a látszat meg néha csal bár it mindíg csal. Egyépként már valaki ijeneket terjeszt hogy Magyar országra jött három ezer Izraelli katona hogy várják hogy kitörjön a forradalom és elfoglalják az országot és állítólag mire ment volna a média akkor ök már seholsem voltak ojan jó a hirszerzésük és ötperc alatt eltüntettek mindent még magukat is nemtudom hogy ez igaz e az egyik haverom mondta és hozzátette hogy az ő uncsi tesója kint él amerikáában és szerinte ott töbet tudnak rólunk mint mi ithon sajátmagunkról. nézd én elmennék innen mert tudom hogy Feri bácsi ezzel az egy jótanácsal ált elő 0hogy tessék el lehet menni de én még fiatal vagyok tanulok és ráadásul én látás sérült vagyok egy egyszerű ember akinek mégmunkalehetősége sincsen főleg mostanában ojanokat beszélnek hogy a fogyatékal élő emberek hejzete annyira megromlott hogy tanulhatsz rohadásig akkorsem bisztos hogy lessz munkád na és arrol nembeszélve hogy a tanulás is pénz a kolesz fizetése meg ijesmi szóval tanácstalan vagyok. Szedném a sátorfámat és eltakaródnék ineen mert ezmár nem nemzet és nem haza hanem egy pöcegödör vagy inkáb lassan a pokol ahol már nagyon melegszik a talaj. Bár azt azért hadtegyem hozzá hogy itt sok múlik a társadalmon is mert ithon a társadalmi összefogás szar vagy mmár annál is rosszab például a multkor bementem a haverommal a cukrázdában és kiakartak küldeni minket hogy kutyával nemlehet bemenni és kérdeztük hogy miért és mondtuk hogy bocsi de ez vakvezető speciálisan kiképzet fegyelmezett kutya aminek az értéke is nagyon sok kettő millió ft na és csak úgy kanyarodtam ide hogy Ausztriában járt egy látó ismerősöm aki vitte az egyszerű kutyáját és ott az étteremben a pincér nemhogy kiküldte vólna hanem még kaját is vitt neki különtányéron na ezt ad össze én meg értem hogy ántsz meg ijesmi de mivan a boltban a parizeres pult allat a kisegerekkel meg az egérszarral meg amikor bemegy a csöves a boltba aztán a hugyos kezével fogdossa össze a zsemléket hááát ezmár nembaj az énkutyám tisztáb bármelyiknél ja és anyyit hogy vendég akart kikűldeni mert őt zavarja hogy liheg ott mellete a kutya és mondtam hogy jó rendben van akkor remélem hogy majd a bíroságon is eztmondja és fizetett aztán elhúzott engme meg nemérdekelt.Szóval ahejett hogy megértenének minket még pattognak a büdös magyarok és én az ijen embernek csak annyit kívánok hogy vakuljonmeg ő is de örökre.A társadalmat ha nemérdeklik ezek a dolgok meg a saját országa vagy hazája, nemzete akkor itt valóban semmi nemlesz illetve lesz ami már mostis zajlik lefele süjedés visszamaradás és lassan nemzetüket vesztett emberek.

Krekács Ervin