Aktív/regisztrált tagok száma: 0/2058 | Legújabb tagunk: fiyutn
Hali Bezzeg az én kis magyar hazámban nem így működnek a dolgok itt van amikor azért nemvesznek fel valahova dolgozni mert vakvezetőkutyád van. De nemis részletezném szóval röviden csak anyi hogy itt megint csak a link semmirevaló magyar rongyos társadalom aki nemképes elfogadni a segitőkutyás embereket az egyik haveromat kiküldték a tescoból és állítólag egy nem kiszivárogtatott hír szerint tizenöt millíóforintos kártérítést kapott de ezt csak az egyik ujság írta mert amivel jobban foglalkoztak az csak ötszáz ezerforintot vallot be a lényeg az hogy háromszor kiküldték a tescóból perre került az ügy és képzeld még a tisztifőorvosis tévedet az ántsz is mert nekik ebbe nincs beleszólásuk mert ezek segitőkutyák és munkakutyák és ápoltak énis mindennap kifésülöma szőrét meg ijesmi na szóval az ántsz és az orvos is jólbeszopta mert őket is megbüntették éppen ma nagyon csodálkoztam hogy nemküldtekkk ki a korházból mert a haveromat elkísértem és ezután még beültünka sugárüzletköszpont cukrázdájában és onnan sem kűldtek ki minket bár próbálták meg vólna attamvolna nekik még volt aki megis símogatta na majd még írjá valamit csövi Örvájn a becenevem ahogyan a haverjjaim hívnak.
Krekács Ervin
Csövi nagyon jól tudom hogy békés tüntetéssel lószartsem érünk el és aztis hogy ez csak a lemondás meg az új kormán yalakítás megint csak a hüjék be etetésére vólt jó mert ez semmi csak lácat kelés vagy valami jijesmi a látszat meg néha csal bár it mindíg csal. Egyépként már valaki ijeneket terjeszt hogy Magyar országra jött három ezer Izraelli katona hogy várják hogy kitörjön a forradalom és elfoglalják az országot és állítólag mire ment volna a média akkor ök már seholsem voltak ojan jó a hirszerzésük és ötperc alatt eltüntettek mindent még magukat is nemtudom hogy ez igaz e az egyik haverom mondta és hozzátette hogy az ő uncsi tesója kint él amerikáában és szerinte ott töbet tudnak rólunk mint mi ithon sajátmagunkról. nézd én elmennék innen mert tudom hogy Feri bácsi ezzel az egy jótanácsal ált elő 0hogy tessék el lehet menni de én még fiatal vagyok tanulok és ráadásul én látás sérült vagyok egy egyszerű ember akinek mégmunkalehetősége sincsen főleg mostanában ojanokat beszélnek hogy a fogyatékal élő emberek hejzete annyira megromlott hogy tanulhatsz rohadásig akkorsem bisztos hogy lessz munkád na és arrol nembeszélve hogy a tanulás is pénz a kolesz fizetése meg ijesmi szóval tanácstalan vagyok. Szedném a sátorfámat és eltakaródnék ineen mert ezmár nem nemzet és nem haza hanem egy pöcegödör vagy inkáb lassan a pokol ahol már nagyon melegszik a talaj. Bár azt azért hadtegyem hozzá hogy itt sok múlik a társadalmon is mert ithon a társadalmi összefogás szar vagy mmár annál is rosszab például a multkor bementem a haverommal a cukrázdában és kiakartak küldeni minket hogy kutyával nemlehet bemenni és kérdeztük hogy miért és mondtuk hogy bocsi de ez vakvezető speciálisan kiképzet fegyelmezett kutya aminek az értéke is nagyon sok kettő millió ft na és csak úgy kanyarodtam ide hogy Ausztriában járt egy látó ismerősöm aki vitte az egyszerű kutyáját és ott az étteremben a pincér nemhogy kiküldte vólna hanem még kaját is vitt neki különtányéron na ezt ad össze én meg értem hogy ántsz meg ijesmi de mivan a boltban a parizeres pult allat a kisegerekkel meg az egérszarral meg amikor bemegy a csöves a boltba aztán a hugyos kezével fogdossa össze a zsemléket hááát ezmár nembaj az énkutyám tisztáb bármelyiknél ja és anyyit hogy vendég akart kikűldeni mert őt zavarja hogy liheg ott mellete a kutya és mondtam hogy jó rendben van akkor remélem hogy majd a bíroságon is eztmondja és fizetett aztán elhúzott engme meg nemérdekelt.Szóval ahejett hogy megértenének minket még pattognak a büdös magyarok és én az ijen embernek csak annyit kívánok hogy vakuljonmeg ő is de örökre.A társadalmat ha nemérdeklik ezek a dolgok meg a saját országa vagy hazája, nemzete akkor itt valóban semmi nemlesz illetve lesz ami már mostis zajlik lefele süjedés visszamaradás és lassan nemzetüket vesztett emberek.
Krekács Ervin
Figyelem! Aki tud az jöjönel vasárnap április ötödikén a Hősökterére elfog kezdődni egy kemény és nagy nyomás gyakorlás a kialakulni akaró kormányra aki csődbe akarja vinni a Magyar polgárokat.
Krekács Ervin
Gratulálok a mi szeretett pártunk Fodorral az élen megszavaszták Gordonurat én azt nem értem hogy minek kellet ez a sok linkelés mikor Gordonúr ugyan azt akarja csinálni amit Feri bácsi barátunk úgyhogy most megint ott vagyunk ahol a partszakad csövörből a vödőrbe estünk mi a Magyar Polgárok a pártoknak persze mindegy.
Krekács Ervin
Csövi mindenkinek na hááát most nemtudom hogy mitörtént hirtelen gyorsítani akarja Feri bácsi az euró bevezetését ezt már a jóistensem tudja követni de Merkel sem fogadta el ezt nemcsoda ugyan Feri bácsi mit gondolhat van mikor már úgy látom hogy Ferikénk sem tudja hogy mifánterem pedig ez már a hüjének is feltűnik és még a vak is látja hogy szarban az ország persze régebben sem volt jobb de mostmár mégúgysem főleg hogy magyarföldön semmisem a mijénk magyaroké mert lassan minden külfőldi kézbe kerül vagy az éppen eladott gyárat bezárják stb vagy az eggyik példa mi menyire tekinthetjük az országot magunkénak ha idejön egy kűlfőldi azzal hogy itt szeretne főldet vásárolni hááááááát akooor hogyne tessék itvan szinte már majdnem ingyen oda adjuk neki földeinket de ha magyar akar venni földet a saját hazájában az már nemijen egyszerű és ez még semmi ha kűlfőldre szeretne menni egy magyar és ott szeretne földet venni háááááááát akkor bizony jön a forróóleves a magyar nyakba hát hogy itt nemlehet csak úgy földet venni arra nagyon sok időt várnikell vagyha szeretne venni földet most akkor azt csak nagyon-denagyon drágapénzért amit egy magyar szinte kisemtud fizetni mert annyit kérnek érte hogy a fején nincs annyi haj
Szóval ezzel csak azt akartam kifejezni hogy mi vagy a kormányunk menyire védi meg a hazánkat a magyarmunkahejeket stb szóval értitek ide már anyi kínait beengedtünk hogy lassan már a túlszaporodásuk miatt a kínaiak fele idefog jönni árulni éttermet nyitni stb a magyaroknak nincs munkahejük de ez nemérdekes.
A magyarok szinte már mindenben függenek valamitől vagy valakitől a sajáthazánkban kuss a nevünk már lassan örülhetünk ha vangujásleves és halgat a nép.
Szóval ezzel csak azt akartam kifejezni hogy mi vagy a kormányunk menyire védi meg a hazánkat a magyarmunkahejeket stb szóval értitek ide már anyi kínait beengedtünk hogy lassan már a túlszaporodásuk miatt a kínaiak fele idefog jönni árulni éttermet nyitni stb a magyaroknak nincs munkahejük de ez nemérdekes.
A magyarok szinte már mindenben függenek valamitől vagy valakitől a sajáthazánkban kuss a nevünk már lassan örülhetünk ha vangujásleves és halgat a nép.
Krekács Ervin
Sziasztok ahejett hogy a válságot kezelné a miniszterelnök ahejett szóval csak magyaráz és összevissza beszél összefüggéstelen dolgokat mond innenis lehet látni hogy a kormány mégsemtudja hogy mi a dólga egyiknap eztmondják másiknap meg ezt biztos még mindíg televannak kétségekkel és ez a sok hacacáré már csak az ő fentartásukra van bár őszintén már félek attól hogy 2010-es választásokatis képessek valami trükkell eltólni najó azért nemvagyok enyirepeszimista azért bízom az optimizmusban is azért de sajnos az eszdéesz-emeszpé koalíció szinte már mindenre képes.
Krekács Ervin
Sziasztok én egy vak ember vagyok Krekács Ervin és anyukáját Feribácsinak hogy a harminc kétezerforintos rokantsági járadékot is meg akarja adóztatni hááát ezmár gusztustalan de ez még semmi a tizennégy ezer forintos vakokszemélyijáradékát is adóztatni akarja a mi Feri urunk a mi kőkemény miniszterelnökünk ez már felhábóríto én még lehet hogy elmaradott módon de csodákszom hogy itt még nemlett polgárháboru mert ez már vérlázító ami ittfolyik napi száz vagy kétszázezerforintos költések mellet
Krekács Ervin